Ukoliko Vam naručeni proizvod ne ipak ne odgovara, rado ćemo Vam ga zamijeniti za drugi model, boju ili veličinu.  Ukoliko je došlo do propusta s naše strane, voljeli bi to ispraviti.
Za sve  informacije, tu je nas e – mail: herosso.shop@gmail.com .

Ako ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni uslugom ili proizvodom prigovor nam možete poslati na e-mail: herosso,shop@gmail.com.  Molimo Vas da u poruci navedete sve detalje narudžbe, a kroz 14 dana očekujte nas odgovor.
Na isti mail možete nam poslati sve upite vezane za zamjenu, reklamaciju i raskid ugovora.

ZAMJENA PROIZVODA je moguća u roku 14 dana od primitka pošiljke. Zamjenu je moguće dogovoriti isključivo putem maila: herosso.shop@gmail.com.
Molimo Vas da u e-mailu navedete svoje podatke iz narudžbe, broj računa te  navedete koje artikle vraćate te koje želite u zamjenu.
Artikle za koje kupac radi zamjenu šalje na našu adresu o svome trošku.
Ukoliko iznos narudžbe ostaje isti ili veći, nova dostava će se obračunati 4 €.  Iznos dostave te razliku u cijeni ( ako je ima) uplaćujete na naš račun te nakon vidljive uplate šaljemo paket.
Ukoliko iznos narudžbe je manji, oduzimamo 4€ za novu dostavu i ostatak uplaćujemo na Vaš račun.

REKLAMACIJA

Reklamaciju uvažavamo ako je – isporučena roba koja nije naručena,
– isporučena roba s greškom ili oštećenjem.

U slučaju reklamacije omogućuje se raskid ugovora uz povrat plaćanog iznosa ili zamjena za isti proizvod ili drugi proizvod u istoj protuvrijednosti, tj. Uz nadoplatu ako je potrebno.
Herosso shop šalje dostavnu službu na Vašu adresu  za prikup reklamirane oštećene ili pogrešno isporučene robe o svome trošku ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana te da kupac nije utjecao na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe.
U slučaju opravdane reklamacije u rokovima određenim Zakonom o obaveznim odnosima, cjelokupan trošak zamjene proizvoda s novim u cijelost snosi HEROSSO, obrt za trgovinu.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
Raskid ugovora ( povrat robe) je moguć u roku 14 dana o primitka pošiljke. U roku 14 dana možete vratiti naš proizvod koji je nenošen, deklariran te bez ikakvih oštećenja. U slučaju povrata proizvoda, kupac vraća robu u svome trošku ( pošiljke poslane s otkupninom, neće biti preuzete).
Kupcu vraćamo iznos proizvoda ( bez dostave) koji su naplaćeni na temelju ugovora u roku 14 dana od primitka pošiljke. Ukoliko je dostava bila besplatna pri povratu robe i storniranju proizvoda to više nije, tada kupcu vraćamo iznos umanjen za troška prve dostave (4 €) koja je besplatna isključivo za narudžbe  kada iznos narudžbe prelazi 60€.
– Kupac je obavezan priložiti jednostrani obrazac za raskid ugovora koji možete preuzeti na dnu teksta.
– Prije slanja paketa i povrata robe molimo Vas da nam se javite na e- mail da se prvo dogovorimo oko detalja.

KUPAC NEMA PRVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA ILI ZAMJENU AKO:
– je prošlo više od 14 dana od primitka pošiljke.
– proizvod nije u originalnom pakiranju ( odjeća mora sadržavati etiketu; obuća mora biti u originalnoj kutiji.

POSEBNI UVJETI: zbog svoje specifičnosti nije moguće zamijeniti ili vratiti donje i gornje rublje, uključujući i odjeću za kupanje ( kupaće kostime).

NAPOMENA: Boja proizvoda na našim fotografijama ne moraju 100% odgovarati bojama u stvarnosti. Nastojimo što je točnije i vjernije prijeti sve informacije i izgled no nijanse boje mogu u stvarnosti varirati.
MJERE PROVIZODA na stranici su okvirne te ne odgovaraju u potpunosti onima u stvarnosti, moguća su mala odstupanja do maksimalno 3 centimetra. Ne uvažavamo reklamacije za mjere i odstupanja od boje ukoliko niste zadovoljni sa naručenim proizvodom možete ga vratiti u roku 14 dana.

LINK ZA JEDNOSTRANI RASKID !!!!